Hírlevél
Szűrés
Szín
Foglalat
További szín
Legnézettebb Termékek
Termékajánló

A vásárlás menete

Üdvözlünk a NuurDesign webáruházában!

 

Azért vagyunk itt, hogy minden vásárlónk megtalálja a számára tökéletes terméket, illetve hogy otthonukat szebbé varázsoljuk!

Webáruházunk úgy működik mint egy online katalógus, célunk hogy mindenki otthonról, kényelmesen és egyszerűen tudjon a termékek közül válogatni, illetve hogy az online vásárlás kockázatát a lehető legminimálisabbra csökkentsük.

Ha Ön leadta nálunk rendelését, biztosítjuk hogy folyamatosan informálni fogjuk rendelése állapotáról a visszaigazolástól az átvételig.

 

A VÁSÁRLÁS MENETE:

 

- Webáruházunkban vásárolhat regisztrált felhasználóként, illetve regisztráció nélkül is.

Ha Ön regisztrált vásároló a „vásárlói profil” fül alatt tudja nyomon követni eddigi megrendeléseit.

A termékek kosárba helyezése után kérjük válassza ki az átvétel helyét, illetve a fizetési módot.

- Megrendelése akkor tekinthető visszaigazoltnak, ha munkatársunk email vagy telefon formájában felveszi Önnel a kapcsolatot. Munkatársunk tájékoztatja a termék szállítási idejéről, illetve a megrendelés összegéről. Ha Önnek valamelyik feltétel mégse felelne meg, megrendelésétől bármikor elállhat ha tájékoztatja kollegánkat a nuurdesign@weidner.hu email címen!

- Raktári termékek esetén biztosítjuk hogy termékét 24, de legkésőbb 48 órán belül kiszállítjuk az Ön részére.

Kollegánk az ügyfelekkel folyamatosan tartja a kapcsolatot, így minden információt megadunk a rendelésével kapcsolatban.

 

Fizetési módok:

- Személyes átvétel esetén – újpesti irodánkban a 1047 Budapest, Baross utca 103. alatt tudja a megrendelt terméket átvenni, nyitvatartási időben. Itt kizárólag készpénzes fizetési módra van lehetősége.

- Előre utalás esetén – Ha Ön előre utalással kíván fizetni, ezt megrendelésénél jelezheti.

Kérem ne utaljon előre, amíg kollegánk fel nem veszi Önnel a kapcsolatot az utalás menetének véglegesítése céljából!

Bankszámlaszámunk: 10102244 31627300 01003008 BudapestBank

A közleményben kérjük tüntesse fel rendelése azonosító számát.

- Utánvét esetén – Rendelését a DPD futárszolgálat szállítja házhoz. Utánvét esetén a futárnál tud készpénzben fizetni a termék átvételekor. A futárnak nem kötelessége megvárni, míg Ön kibontja és leellenőrzi a csomagot, ha erre igényt tart kérem jelezze, és plusz szolgáltatásként jelezzük a DPD felé a tételes ellenőrzést.

 

Mit tegyek ha nem vagyok elégedett a kapott termékkel?

Ha a kézhez kapott rendelésénél a termék hibás, esetleg a szállítás során megsérült, és erről Ön emailben képet küld a részünkre, a terméket díjmentesen kicseréljük. (nuurdesign@weidner.hu)

Ha a kézhez kapott termék nem felel meg az elvárásainak, Ön a szerződéstől, az áru átvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat és a termékeket a számlával együtt visszaküldheti. Ebben az esetben a NuurDesign köteles a Vevő által kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 14 napon belül visszatéríteni.

Figyelem! Fontos tudnia, hogy amennyiben a megvételt követően használatba vette a terméket, már nem állhat el a vásárlástól. A vásárlástól való elállás joga nem a termék 14 napos ingyenes használatát biztosítja Önnek, hanem a termék szemrevételezésének lehetőségét, ugyanúgy, ahogyan arra az üzletben vásárolt termékek esetében is módja van.

A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült összes költséget. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

A 213/2008. (VIII. 29.) és a 17/1999. (II. 5.) alapján.

 

Köszönjük hogy webáruházunkat választotta!

 

NuurDesign Team

 

Webáruház készítés